Youngblood Anti-Shine Mattifier

2013-04-09

Youngbloods nya primer Anti-Shine Mattifier har nyligen lanserats i Sverige men jag har haft möjligheten att testköra dosan i två månader. Och jag gillar! Så himla mycket att jag använder den i princip dagligen, trots att jag har flera andra primers på kö på hyllan som ska testas och utvärderas. Men har man nu hittat en favvo så är det svårt att släppa taget.

Anti-Shine Mattifier är en transparent krämig primer i kakform, appliceringssvamp kommer med i dosan men det går bra att applicera med fingrarna också om man föredrar det. Har man en fetare hy som man vill matta ner så applicerar man över hela ansiktet medan en torrare hy kan punktbehandlas i t ex t-zonen.

Det här är en suverän liten sak om man vill matta ner utan att det känns kakigt eller täpper till och jag upplever att den fungerar lika bra under lösa mineralpuder som flytande foundations eller BB Creams. Anti-Shine Mattifier kan förstås också användas för sig själv om man bara vill hålla blänket i hyn i schack, finishen blir verkligen sidenmatt och fin utan att se minsta torr ut.

Youngblood Anti-Shine Mattifier får högsta betyg!

Younglood Anti-Shine Mattifier