China Glaze - City Flourish

2014-08-21

China Glaze's kollektion "City Flourish" erbjuder något för alla. Hudfärgade toner, pasteller och neonfärger, allt detta har China Glaze bakat in i en underbar kollektion som jag gillar otroligt mycket. Idag tänkte jag visa några av lacken som ingår i kollektionen och en kombination av dessa.

På första bilden ser vi från vänster till höger:

  • Två lager av det lilafärgade lacket med namnet "Lotus Begin". Färgen är starkt lysande och överraskar med att vara en neon
  • Två lager av det neonfärgade gröna lacket "Grass is Lime Greener". Gröna neonlack är alltid roliga och det här är ett av de roligare
  • Två lager av det chockrosa lacket "Peonies & Park Ave". Rosa lack är en klassiker bland neonlack! Underbart!
  • Två lager av det ljuslila lacket "In a Lilly Bit". Jättefin färg som också kan uppfattas som rosa i visa ljus.
Lacken torkar till en matt yta vilket neonlack brukar göra. Vill man ha färgerna glänsande avslutar man med ett lager av topplack. Detta påskyndar torkningen av manikyren och skyddar den mot yttre påverkan. Lacken torkar till en matt yta vilket neonlack brukar göra. Vill man ha färgerna glänsande avslutar man med ett lager av topplack. Detta påskyndar torkningen av manikyren och skyddar den mot yttre påverkan.

"Don't Honk your Thorn" har jag sparat till sist. Detta är ett fint hudfärgat lack som är mycket klädsamt. Färgen innehåller lite skimmer vilket ger naglarna det lilla extra. På bilden nedan ser vi två lager av lacket som jag sedan toppade med ett lager topplack.

Jag sparade "Dont' Honk your Thorn" till sist eftersom jag ville använda det som bas för min manikyr nedan. Jag använde en mycket tunn pensel för att måla blommorna med "Peonies & Park Ave", "Lotus Begin" och "In a Lilly Bit". Mittdelen på blommorna målade jag med "Grass is Lime Greener".