OPIs samarbeteskollektion med Gwen Stefani

2014-02-20

OPI fortsätter sitt samarbete med kända artister och i år har de samarbetat med Gwen Stefani, sångerskan från gruppen No Doubt som också har gett ut soloalbum och jobbat som designer. Kollektionen består av sju olika nagellack och idag kommer vi att titta på fem av dem. De första fyra som jag visar nedan ingår också i ett kit med mininagellack som är väldigt trevligt att ha om man inte vill ha hela flaskor av lacken. Från vänster till höger har vi lacken i följande ordning:

  • Hey Baby har jag målat på pekfingernageln. Det är en underbar och väldigt trevlig rosa som täckte med två lager.
  • 4 in the morning har jag målat två lager av på långfingernageln. Den svarta färgen har en härlig matt finish som är väldigt speciell. För att behålla den matta ytan ska man undvika att måla ett topplack över det här lacket. 4 in the morning blev min favorit från kollektionen.
  • Love.Angel.Music.Baby har jag målat två lager av på ringfingernageln. Lacket har en matt finish som är väldigt vackert.
  • I Sing in Color - ett mörkrött lack som täckte med två lager. Färgen känns väldigt djupt och fint.

Vad vore en sådan kollektion utan glitter? Lacket som följer heter In true Stephani Fashion och är ett härligt glitter som är alldeles underbart! Det kan användas som effekt över andra lack men det kan också bäras som det är om man målar tre lager av lacket som jag har gjort på bilden nedan. Glittret består av hexagonala och fyrkantiga glitter i en klarbas.

På bilden nedan kombinerade jag ihop dessa lack genom att göra en glittergradient på tre av naglarna och genom att måla ett mönster över accentnageln med hjälp av en mycket tunn pensel. Jag avslutade manikyren med ett lager topplack vilket gjorde att de matta lacken fick en glansig yta.