Julklappstips: Malin Hartzell

2015-11-29

Malin Hartzell, känd under bloggnamnet Molkan, är en driven tjej som skönhetsbloggar på Damernasvärld.se. Med stor passion för makeup och skönhet delar hon med sig av tips och trix, tutorials och alltid uppdaterad kring de senaste nyheterna. Här delar hon med sig av julklappstips som underlättar julklappsshoppingen för dig.

"Julen för mig handlar om glädje och omtanke, jag älskar att skämma bort mina nära och kära med lyxiga kit eller mina egna favoritprodukter. Ibland händer det till och med att jag skämmer bort mig själv och smyger in en klapp under granen. Här kommer mina självklara julklappsval!" - Malin

Rituals Sakura Secret Gift Set, 595 SEK
Ett superhärligt set med dofter av körsbärsblomma och rismjölk. En present alla kan uppskatta med produkter för kropp och själ, både i duschen och efteråt. Så vill du ge bort lyx i en låda är detta ett säkert kort!

L'Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation, 159 SEK
En av mina absoluta favoritfoundations bland budgetmärkena! Den täcker allt, sitter bra hela dagen och har en otroligt fin finish. Formulan är oljefri, vilket betyder att alla vi med fet- och kombinerad hy kan använda denna utan att bli som ett smörpaket i ansiktet under vinterns alla härliga fester.

Beauty Organizers Cosmetic Organizer RAN5055, 299 SEK
En genomskinlig minibyrå, en riktig fröjd för den organiserade och även en schysst inredningsdetalj. Förvara ditt favoritsmink eller varför inte dina favoritsmycken så att alla kan se innehållet. Jag äger själv flera stycken av Beauty Organizers produkter och min sminkhörna vore inte komplett utan!

Elizabeth Arden Beautiful Color Moisturizing Lipstick, 299 SEK
Superglansiga och mjuka läppstift i färger för alla, allt från neutralt rosa till den klaraste röd i en lyxig guldhylsa. Detta läppstift i den klassiska färgen Red Door Red är en av mina julklappsönskningar i år.