Olivia Palermo för Ciaté London

2015-10-14

MODEIKONEN OLIVIA PALERMO LANSERAR KOLLEKTION FÖR CIATÈ LONDON

Caté London lanserar en sober och lyxig kollektion med makeup och nagellack i samarbete med modeikonen Olivia Palermo. Som gästande Creative Director för varumärket har den stilsäkra fashionistan satt sin personliga prägel på den eleganta kollektionen Olivia Palermo X Ciaté London.

Olivia Palermo är ett känt ansikte på de internationella modeveckorna och hennes stilsäkra fullträffar och glammiga liv följs på Instagram av 2,5 miljoner människor. Olivia Palermo har sedan genombrottet i den populära TV-serien "The City" uppmärksammats för sitt unika öga för detaljer. För Ciaté London kändes Olivia kollektionen Olivia Palermo X Ciaté London. som ett självklart val för ett samarbete.

- Vi är otroligt glada över samarbetet med Olivia. För oss är det en otrolig kvalitetsstämpel som vi är mycket stolta över. Olivia är verkligen en fantastisk person som inte ger sig innan allt är 100 procent rätt, säger Charlotte Knight, grundare av Ciaté London.

Olivia Palermo har under samarbetet låtit sin känsla för stil genomsyra kollektionerna med både elegans och hög modegrad. Kollektionen bygger på rikt pigmenterade färger, mockainspirerande texturer och exklusiva förpackningar i svart, vitt och guld. Olivia Palermos vision är att alla produkter ska kännas och se ut som modeaccessoarer.

- Jag är väldigt glad över att jag tillsammans med Ciaté London fått möjligheten att förverkliga mina tankar och idéer inom kosmetik. Jag beundrar deras förmåga att tänka innovativt, jag har njutit av varje steg i processen och är mycket nöjd med slutresultatet, Ciaté London. säger Olivia Palermo.

Upptäck även Ciatés Makeup-kollektion