Glittrigt med Lumenes gel effect lack

2016-06-06

Det är väldigt populärt med geleffektlack just nu och varje märke tar fram sin egna variant av detta. Med geleffektlacken ska naglarna bli salongsfina och glansiga och manikyren ska vara länge.

Lumenes variant av detta heter Gel effect och lovar glansiga naglar med lång hållbarhet. De lack som jag har testat från den här serien har varit otroligt lätta att applicera och torkar (med hjälp av topplack) till en högglansig yta.

Färgerna är klassiska och kommer att passa perfekt till sommarklänningen, som festnaglar eller som jobbnaglar (om man utelämnar glittret). De två cremelacken Blossom (det röda lacket) och Raspberries (det rosa lacket) täcker med ett enda lager.

Blossom

Magical Moments

Det rosa glitterlacket Magical Moments är ett effektlack och ska främst användas över andra lack. Jag har använt ett lager av Magical Moments över det rosa lacket Raspberries och det har passat väldigt bra ihop till dess mediumrosa bas. Man kan också använda lacket i en glittergradient. Denna skulle då passa över både det röda lacket Blossom och det rosa lacket.

Över manikyren ovan har jag målat trianglar vid nagelbanden med lacket Blossom och med en väldigt tunn nail art pensel.