Keep your glow on!

2016-05-26

Strålande lyster med Lancôme's Énergie de Vie och Pixi!

Nej, vi tröttnar aldrig på återfuktad, naturligt fräsch hy med daggig lyster, så kallad glow. Och det gör, tack och lov inte våra favoritmärken heller.

New Glow

Ibland är det allra senaste en produkt av uråldriga traditioner, och så är fallet med den nya hudvårdsserien Énergie de Vie från Lancôme. Med inspiration från antika kinesiska hudvårdsritualer kombineras idéer från österländsk medicin med banbrytande vetenskap för att uppnå en djupt återfuktande effekt och strålande lyster. Antioxidantrika ingredienser som svartvinbärolja och kiwi ger tillsammans med rosenrot och gul gentianarot en effektivt vårdande effekt. Och det är framförallt roten, som växtens mest aktiva del, som hudvårdsserien kretsar kring. Inom den österländska läran anses hälsosam hud vara detsamma som ett balanserat energiflöde, och här spelar roten en central roll som en huvudsaklig källa till vitalitet och energi. Vi älskar serien, som med lätta konsistenser vårdar, återfuktar och lämnar huden med en direkt-ur-duschen fräschör och energisk lyster!

Pixi Glow

Om du inte redan är beroende av Glow Tonic eller någon annan av alla lysterboostande och hudälskande produkter från Pixi så föreslår vi att du gör lite plats i badrumsskåpet och kommer igång. Med en smink - och hudvårdslinje fokuserad på naturlig finish med hälsosam lyster, och dessutom med snälla formuleringar som passar även den mest känsliga hy, är detta ett märke att leva med och älska. Och nu med ännu fler glow-produkter! Prova till exempel supersköna Pixi Glow Peel Pads och ansiktskrämen Pixi Glowtion Day Dew, eller varför inte den nya highlighterpaletten Pixi Book of Beauty Glow Getters Palette!