Neonlack från China Glaze

2016-09-07

China Glaze lanserar varje sommar en kollektion av neonlack och årets kollektion heter Lite Brites. Jag brukar se fram emot de här kollektionerna som sällan gör mig besviken. I år har jag testat tre lack från Lite Brites och jag är riktigt nöjd med både hur lacken beter sig på naglarna och med de färger jag har testat.

China Glaze lanserar varje sommar en kollektion av neonlack och årets kollektion heter Lite Brites. Jag brukar se fram emot de här kollektionerna som sällan gör mig besviken. I år har jag testat tre lack från Lite Brites och jag är riktigt nöjd med både hur lacken beter sig på naglarna och med de färger jag har testat. Framförallt är jag positivt överraskad över hur väl det gula lacket Whip it good beter sig på naglarna (lillfingernageln och pekfingernageln) och att det täcker lätt med två lager. Det orangea lacket None of Your Risky Business (ringfingernageln) var också lättapplicerat och man kan säkert få det att täcka med ett enda lager om man vill. Jag använde dock två lager för bilden nedan. Det lila lacket We got the Beet (långfingernageln) är lite speciellt. Lacket har en jelly formula och har små guldfärgade skimmerpartiklar inarbetade i den lila basen. Det är verkligen snyggt!

De här lacken passade väldigt bra till att göra en solnedgång med. Jag började med att göra en gradient med Whip it good och We Got the Beet för att sedan använda en solfjäderformad pensel för att göra några orangea moln med None of your Risky Business. Palmträden målade jag med en väldigt tunn pensel doppad i ett vanligt svart lack.