Nyheter från Models Own

2016-08-09

Models Own lanserar nu en komplett sminkkollektion med 90 nya produktlinjer i ett brett färgutbud. De har sin bas i London och har varit känt för sitt breda utbud av nagellack. Men nu tar alltså märket steget till att bli ett "full range color cosmetics"-märke.

Models Own lanserar nu en komplett sminkkollektion med 90 nya produktlinjer i ett brett färgutbud. De har sin bas i London och har varit känt för sitt breda utbud av nagellack. Men nu tar alltså märket steget till att bli ett "full range color cosmetics"-märke med allt från ögonskuggor, , primers och concealers till bronzers, highlighters och borstar.
Bloom, Blossom, Brink Pink

Sculpt & Glow Highlighter Palette - Pink Spotlight, 199 SEK

Models Own Sculpt & Glow Highlighter Palette - en palett med tre olika härliga highlighters. Dessa tre skimrande nyanser ger din look en uppljusande effekt och ett fantastiskt lyft!
Epic, Party Hard, Punk, 247, Wild Out

All Night, Buzzing, Hyper, Electric, Awesome

Eyeshadow Palette - Rockstar, 249 SEK

Models Own Eyeshadow Palette är en ljuvlig palett som innehåller 10 st rikt pigmenterade ögonskuggor, med både matta och skimrande nyanser - endast din fantasi sätter gränser!

Med denna palett kan du enkelt skapa både vardags- och kvällslooks i olika variationer för att passa just dig.

Sculpt & Glow Liquid Highlighter - Rose Gold, 139 SEK

Models Own Sculpt & Glow Liquid Highlighter är en flytande highlighter som ger din hy en fantastisk glöd! Framhäv dina vackra ansiktsdrag med Sculpt & Glow Liquid Highlighter som har en krämig formula, praktisk och hygienisk pumpfunktion och finns i flera nyanser.

Rock n' Rosy Baked Shimmer Blusher - Lovestruck, 129 SEK

Models Own Rock n' Rosy Baked Shimmer Blusher är ett ljuvligt rouge som ger dina kinder en vacker nyans med subtilt skimmer - idealisk både morgon och kväll. Ge dina kinder en fräsch rodnad med detta puderrouge!

Liquid Highlighter / Baked Blusher

Lix Liquid Matte Lipstick - Pink Mint & Rasberry Mojito, 129 SEK

Models Own Lix Liquid Matte Lipstick, för vackert matta läppar hela dagen! Detta flytande läppstift har en fräsch doft av mint och erbjuder en intensiv nyans med matt finish till dina läppar.


Models Own Lip Gunk Glossy Lip Paint Kit , Wicked 199 SEK

Models Own Lip Gunk Glossy Lip Paint Kit, allt du behöver för den snygga, glansfulla looken! Med detta rikt pigmenterade läppstift med glansig finish skapar du enkelt looken som drar alla ögon mot dig. Använd en färg ensam eller blanda ihop flera olika för att skapa nyansen som passar just dig!

  • Läpp-pensel & blandningsbricka medföljer
  • Produkten kan vara ganska lös direkt ur förpackning, använd därför medföljande pensel och blanda ihop det på * blandningsbrickan
  • Ej klibbigt

Lip Gunk / Lix Liquid Matte Lipstick - Raspberry Mojito & Pink Mint

Här finns både ris och ros. Sculpt & Glow-paletten och Baked Shimmer Blusher är verkligen mina favoriter, krämiga puderprodukter (plus en krämprodukt) som blir jättefina på! Lip Gunk-kitet gillar jag också, supersnygg färg.

Rockstar-paletten är också jättefin, men det är så synd att vissa skuggor inte ens går att få upp för att göra en swatch? Lix Liquid Matte Lipstick klarar jag verkligen inte av p g a. lukten av mint. Synd, eftersom färgerna är superfina. Liquid Highlighter kändes väldigt rinnig för att kunna sitta kvar på huden, men ger en jättefin lyster och jag kan tänka mig att blanda in den i min foundation.

Förpackningarna är rätt minimalistiska, medan ytterförpackningarna är riktigt fina och färgglada. Och det finns som sagt både guldklimpar och kolklumpar bland produkterna.

Vad tror du om produkterna? Något du kommer spana in?