Därför behöver du Elemis Pro-Collagen Marine Oil

2017-10-26

Vem vill inte ge huden en boost av fukt och näring? Elemis Pro-Collagen Marine Oil är en vårdande ansiktsolja som inte bara vårdar, ger näring och boostar huden med fukt den hjälper även till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor.

Den här ljuvliga oljan är berikad med en speciell trio av tång, Padina Pavonica, Golden Seaweed och Roaring Water Kelp. Denna trio hjälper till att ge huden nytt liv, stärker dess fuktbarriär och framhäver en smidigare, mer välmående hud. Inte nog med det, den innehåller också vallmofröolja vilket boostar hudens lyster!

Vilka huvudingredienser finns i oljan?

Vi börjar med Padina Pavonica, som aktiverar kalciumhalten vilket skyddar och stödjer cellstrukturen. Huden känns därmed fastare och får en mer ungdomlig look. Sedan har vi Golden Seaweed (Laminaria Ochrocleuca) som hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar. Sist men inte minst, Kelp (Laminaria Digitata) som har en intensivt närande effekt samt är rik på viktiga mineraler och vitaminer. Denna ingrediens är en riktig "superfood" för huden!

Hur använder jag den?

Använd pipetten och droppa ut 3-4 droppar i handflatan, applicera genom att massera in över rengjort ansikte och hals varje morgon och kväll. Detta gör du innan ditt serum och/eller fuktkräm. Oljan absorberas snabbt av huden så du behöver inte oroa dig för en kladdig känsla!