Makeup från Clarins

2017-03-02

Jag har testat lite produkter från Clarins Contouring Perfection Collection och även deras nya Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation.

Jag har aldrig testat en foundation som stämmer in så perfekt på sitt namn! Denna foundation ger verkligen ett matt resultat utan att något finishingpuder behöver appliceras. Samtidigt som den ger en naturligt täckande finish och är matt så återfuktar den ändå din hy, tack vare bl.a röd lera som även reducerar överskott av sebum från din hy. En ny favorit i sminkväskan helt enkelt!

Till den nya kollektionen Contouring Perfection så släpper Clarins tre nya nyanser med deras Clarins Joli Rouge Brilliant. Läppstiftet har en glansig finish och en krämig formula som återfuktar läpparna. De tre läppstift som jag fick testa har en fantastisk doft som ger en fräsch känsla samtidigt som de har en fantastisk finish med lite skimmer i.

Fr. vänster: Soft Plum, Pink Cranberry & Tender Nude.

Pink Cranberry.

Soft Plum.

Tender Nude.

Till mina ögonlock använde jag Clarins Ombre Iridescente, som har en kräm/puder-form och ger ett väldigt skimrande resultat. Jag använde nyanserna Silver Rose och Silver White. De två nyanserna ingår i den nya kollektionen Contour Perfection också! Jag avslutade looken med Sweed Lashes Bom Dia.