Pink Weekend: Guld & svart är aldrig fel ihop

2017-08-24

Just nu är det Pink Weekend, en helg för fantastiska erbjudanden och trendiga tips för hösten. En stor trend vi ser hösten bjuda på är metallisk effekt och att våga leka med intensivare nyanser. Jannike (@jannikeviveka har därför skapat denna snygga kombo av guld och svart med metallisk och glittrig effekt, helt rätt för hösten.


Till denna look ville jag skapa maffiga, mörka läppar och ljusa bryn. Efter att ha lagt hela basen målade jag ett tjockare lager med NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Concealer i nyansen Porcelain på brynen och med en Beautyblender jämnade jag ut concealern och borstade därefter igenom brynen med en hårsprayad mascaraborste.

På ögonen har jag använt GOSH Copenhagen Velvet Touch Eyeliner i nyansen Renaissance Gold för en vingad och tjock eyeliner, med matchande NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter i nyansen Gold i ögonvrån. Innan jag applicerade Paris Berlin Eyelash Natural grundade jag med den svarta skuggan (nr 9) från NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette så att det inte syns så mycket om man råkar vara lite slarvig och stressad (eller bara lat) med appliceringen av lösögonfransarna.

På läpparna har jag ett lager (och ja! det behövs bara ett lager med det här läppstiftet) av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Cosmic Metals Lip Cream i nyansen Galactic. Jag målade mungipan extra lång från amorbågen för en gullig, "clownig" look.

Fullständig produktlista:

ANSIKTE

BRYN

ÖGON

LÄPPAR