Pink Weekend: Rosa & guld i en perfekt kombination

2017-08-23

Pink Weekend är snart här, en helg där vi inte bara vill erbjuda er fantastiska erbjudanden och trendtips, utan också inspirera till att låta din kreativitet flöda. Jannike (@jannikeviveka) har här skapat en fantastiskt snygg look där fokuset ligger på rosa och guld, perfekt kombinerat.


Jag har länge tänkt på att testa att måla fräknar och nu blev det äntligen av! Med GOSH Copenhagen Velvet Touch Eyeliner i nyansen Renaissance Gold fokuserade jag på området närmast näsan och nyckelbenen för att sedan pudra över så det blir en aningen mjukare look. Pennan använde jag även till att dra de kurvade linjerna ovanför ögongloben.

Läppstift gör sig oerhört bra även på ögonlocken eftersom de är så proppade med pigment, därför målade jag med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Cosmic Metals Lip Cream i nyansen Fuchsia Fusion närmast näsan för att sedan sudda utåt mot yttre ögonlocket. Ett litet tips är att ha en olja i badrumsskåpet när sminket ska av, eftersom läppstift ofta vill bita sig fast ordentligt på huden.

Sen på med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter i nyansen Gold i ögonvrån, GOSH Copenhagen Velvet Touch Eyeliner i nyansen Black Ink i vattenlinjen samt cirka 5 lager GOSH Copenhagen Serious Volume Mascara på fransarna (för vem vill inte ha de tyngsta och svartaste fransarna man kan få?) och du är good to go! Jag matchade även Fuschia Fusion där det faktiskt är tänkt att sitta, dvs på läpparna.

Fullständig produktlista

ANSIKTE

BRYN

  • NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette, nr 9

ÖGON

LÄPPAR