Sommarens Makeup med bareMinerals

2017-07-31

På sommaren passar det med en naturligt snygg look. Tillsammans med bareMinerals har vi tagit fram sommarens absoluta måsten när det kommer till en felfri makeup som låter dig dansa hela natten lång!

  1. bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick är ett läppstift som älskas av alla, från nybörjare till makeupartister och har utvecklats för att komplettera alla olika hud och läpptoner. Den härliga formulan glider på dina läppar och ger en medium täckning med en rik, krämig konsistens och glans.

  2. bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor är ett krämigt, flytande läppstift som håller hela natten lång. Den ger dig en silkig, pigmentrik formula som ger en naturlig matt finish samt att den förebygger torrhet med sina återfraktande ingredienser. Med en subtil vaniljdoft är den perfekt till sommarens alla fester.

  3. bareMinerals Original SPF 15 Foundation är en mineralfoundation med 100 % mineraler och med SPF 15 som ger en lätt till full täckning med en naturlig och lystergivande finish. Den sitter på plats i upp till 8 timmar och finns nu i hela 30 nyanser.

  4. bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream är en återfuktande foundation som ger en lätt täckning och fin naturlig lyster. Med skyddande SPF 30 blir den till en riktig sommarfavorit.

  5. bareMinerals Invisible Bronze är en ultrafin bronzer som ger en varm och solkysst look. Det avancerade bakade pudret kommer i fyra olika nyanser och är formulerad med pärlemor som fångar ljuset och ger dig extra sommarglow.