Studiomakeup

2017-02-05

Idag vill jag visa er ett par nagellack som kommer från ett märke som jag inte har testat förrän nu. Det är alltid trevligt att testa nya märken och ibland kan man finna sina favoriter bland dem.

Idag vill jag visa er ett par nagellack som kommer från ett märke som jag inte har testat förrän nu. Det är alltid trevligt att testa nya märken och ibland kan man finna sina favoriter bland dem. De två lack jag har testat har haft förutom väldigt trevliga färger även bra egenskaper. De var båda lätta att applicera och de skulle båda kunna täcka med ett lager. Jag har dock använt två lager till bilderna nedan och det kanske är en bra ide att applicera ett extra lager för bättre hållbarhet och djupare färger.

Sweet Green är ett dammigt grönt lack som påminner om olivfärgen. Nyansen är lite speciell och ger ett klassiskt intryck på naglarna.

Sassy Pink är en mörkare röd färg, kanske med en bärtonig nyans. Även den här färgen känns klassiskt och kan egentligen bäras när som helst.

På bilden nedan har jag gjort en så kallad skittlette där två av naglarna har samma mönster (i det här fallet har pekfingernageln och långfingernageln blivit målade med Sassy Pink) medan de andra är olika. På lillfingernageln har jag målat ett lager av Sweet Green och på ringfingernageln har jag gjort en vattenmarmorering med de två lacken.