Det hände på Swedish Beauty Awards 2018

2018-04-19

Den 11:e April var det dags, tillställningen vi alla väntat på! Swedish Beauty Awards hölls för elfte året i rad och i år togs hela 30 vinnande produkter fram. Det är Sveriges största, mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik och arrangeras varje år av KoHF (Kosmetik- och hygienföretagen) för att uppmärksamma och belöna de produkter som utmärkt sig mest under året som gått.

Vi på eleven var i år stolt huvudsponsor åt galan och då vi ända sedan starten 2004 jobbat för att erbjuda kvalitativa, äkta produkter och som auktoriserad återförsäljare är det självklart för oss att premiera en seriös bransch med schyssta villkor där både leverantör och produkt står i fokus. I år fann vi det extra viktigt att lyfta att skönhetsprodukterna du som kund köper ska vara äkta och av hög kvalitét då vi befinner oss i en tid då både information och urval växer på en daglig basis.

Vad hände då under SBA-kvällen? Tillställningen började med mingel på Berns där man blev fotad och bjuden på champagne. Vi passade på att intervjua några spännande människor som var där, bl.a videobloggaren och författaren Therese Lindgren. Spana in intervjun med henne nedan, där vi bl.a fick veta hennes go-to-produkter för att preppa huden inför en galakväll!


Vi träffade även på makeup-artisten Linda Hallberg som beskrev hur det känns att ha en produkt nominerad och gav även sina bästa tips för dig som vill bli makeup-artist. Se intervju nedan!


Vi träffade även groomingexperten Alexander Catalan, som berättade för oss hur det känns att sitta i juryn för en så prestigefylld gala! Se intervjun nedan.


Efter minglet begav sig alla mot China Teatern för att få reda på alla vinnare och alla var minst sagt spända. Vi klev in i lokalen och på stolen fanns en box med goda snacks och vatten från årets Presentatör Glossybox. Med en härlig blandning av dans och show tillsammans med presentationen av alla härliga vinnare blev det verkligen lyckat! Är du nyfiken på alla 30 vinnare? Spana in SBA-vinnarna här!

När vinnarna presenterats begav vi oss tillbaka mot Berns där det bjöds på buffé. Vi på eleven hade på stora scenen en stor monter där vinnarna presenterades så man kunde klämma och känna på dem.

Vi kan säga att kvällen bjöd på många intressanta människor och mängder av glamour! Vi är otroligt stolta och glada över att ha varit huvudsponsor åt SBA i år och vi ser fram emot att se hur nästa års gala blir.