Höstens hetaste ögonskugga

2018-08-28

I det här inlägget tänkte vi visa hur enkelt det är att hänga med på höstens ena ögonskuggstrend! Det handlar nämligen om att ha en och samma nyans på ögonlocket, gärna i bronze, bruna eller ljusrosa toner. Nedan visar Ebba hur hon fixar en enkel look med en bronze/brun nyans!

Bronze/bruna toner på ögonlocken!

Ebba börjar med att grunda med Pixi Correction Concentrate i Brightening Peach. Hon duttar det på ögonlocket med MAC Cosmetics 221S Mini Tapered Blending Brush och jämnar sedan ut det med en fuktad Real Techniques Mini Eraser Sponge.

Sedan applicerar hon med lätta drag en bronze/brun nyans från NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette, ögonskuggsnyansen som är längst ned till vänster i paletten, av ögonskuggsnyanserna i mitten. Hon applicerar skuggan med en populära MAC Cosmetics 217S Blending Brush över ögonlocket med mer skugga ned mot fransraden som sedan suddas ut upp mot globlinjen för att inga skarpa linjer ska uppstå.

Tre nyanser som vi tror blir populära i höst är som sagt bronze, brun och ljusrosa. Välj vilken nyans du känner dig mest bekväm med och applicera över ögonlocket så det matchar just din ögonform!