Höstens nyheter du måste ha

2018-09-02

Höstens nyheter har börjat trilla in och vi ser fram emot en riktigt spännande höst! Vi tänkte här nämna några få höstnyheter som redan blivit favoriter.

Pixi Retinol Tonic

Pixi's bästsäljare Glow Tonic har fått ett syskon i form av en kraftfull toner som tar sig an både smuts och orenheter i huden samtidigt som den hjälper till att stärka hudens skyddande barriär, slätar ut, mjukar upp och verkar rogivande. Den innehåller peptider som boostar hudens kollagenproduktion samt jasminblomma som vårdar och balanserar.

Lancôme Fix It Forget It Setting Spray

Ett riktigt härligt settingspray som med aktiva ingredienser förebygger påverkan från föroreningar på huden samtidigt som den gör så din makeup sitter på plats hela dagen. Den stannar på huden oavsett väder och temperatur för att hålla ditt smink på plats i upp till 24 timmar. Berikad med C-vitamin, kiwi-extrakt och moringafrön för att skydda mot både föroreningar och fria radikaler, samtidigt som den återfuktar.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads

Det ska vara enkelt att applicera din brun-utan-sol! Med dessa pads blir det verkligen enkelt att få en perfekt solkysst hud och lyster, samtidigt som de hjälper till att skydda huden och förebygga förtidiga ålderstecken. Dessa pads återfuktar, vårdar och gör huden mjuk - allt medan du får din skönhetssömn. Dessutom fläckar de inte ned varken kläder eller lakan och ger en jämn, strålande solbränna utan de skadliga effekterna från solen.

Huxley Healing Mask; Keep Calm

Perfekt ansiktsmask för dig med trött och stressad hud! Denna ansiktsmask verkar djupt närande och avslappnande samtidigt som den mjukgör, stimulerar och har en svalkande känsla.

bareMinerals Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer

Denna två-i-ett-produkt kan användas ensam som en naturlig ögonskugga eller som bas för en jämn applicering av dina ögonskuggor så de sitter längre och får en mer intensiv färg. Den har en lätt, krämig formula som förvandlas till puder vid applicering. Den är lätt att jobba med och ger en matt finish med subtilt skimmer.