search

It'S SKIN
The Fresh Avocado Sheet Mask

It'S SKIN The Fresh Avocado Sheet Mask
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Fresh Avocado Sheet Mask med närande avokado är en perfekt ansiktsmask till en torr- och känslig hud i behov av det där lilla extra. Masken har en rogivande effekt och främjar en förbättrad elasticitet och spänst i huden, den hjälper även till at… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

It'S SKIN The Fresh Avocado Sheet Mask

The Fresh Avocado Sheet Mask med närande avokado är en perfekt ansiktsmask till en torr- och känslig hud i behov av det där lilla extra. Masken har en rogivande effekt och främjar en förbättrad elasticitet och spänst i huden, den hjälper även till att bevara optimal pH-balans. Huden lämnas silkeslen och maximalt återfuktad.

  • Rik på vitaminer, proteiner, amonisyror & fettsyror
  • Perfekt till en torr- och känslig hud

Innehåll: 1 sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 15-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt. Rekommenderad användning är 2-3 gånger i veckan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

It'S SKIN The Fresh Avocado Sheet Mask

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller