search

KEVIN.MURPHY

Hyllade KEVIN.MURPHY är ett modefokuserat varumärke med professionella hårvårdsprodukter. Produkterna är skapade av Kevin Murphy för att möta hans egna behov som professionell stylist och är födda ur samma viktlösa filosofi som hudvård, inspirerade av naturens bästa ingredienser och dess egenskaper. KEVIN.MURPHY erbjuder schampo, balsam, behandlingar och stylingprodukter. Produkterna är tillverkade av förnybara och hållbara ingredienser; rena eteriska oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter, och alla KEVIN.MURPHY produkter är sulfat- och parabenfria.

KEVIN.MURPHY grundades av mannen med samma namn, hyllad hårstylist med en känsla för den transformativa kvalitén hos hår som ingen annan. Hans arbete har synts på omslaget till det största magasinen, och han har lett hårstylingteam under otaliga fotograferingar och visningar för de stora modehusen.

I sin jakt efter de bästa ingredienserna vänder sig KEVIN.MURPHY till producenter som använder sig av mikro-odling, ekologisk odling eller ekologiska och naturliga skördeprocesser för att försäkra sig om att alla produkter som bär märkets namn håller högsta kvalitét. Ur de högkvalitativa råvarorna utvinns vitaminer och aminosyror som verkar för att stärka hårets ytskikt, och för att ge håret en tjock look och känsla. Mjukgörande ämnen från mango - och murumurusmör gör håret mjukt och glansigt. Extrakt från peruansk bark, baobab, bambu och apelsinblomma laddar håret med viktlös fukt, och antioxidanter från kakaduaplommon, orkidé, lotusblomma och ökenlime stärker håret för att reducera risken för att det bryts av eller skadas av kemiska behandlingar. Med kraftfulla ingredienser direkt från naturen är KEVIN.MURPHY en serie produkter som kombinerar det bästa från naturen med modern teknologi - upplev naturlig aromaterapi i en modern och effektiv förpackning!

  68 produkter
  Kevin Murphy Blonde Angel Duo
  449 kr (Värde 508 kr)
  Kevin Murphy Hydrate - Me Duo
  449 kr (Värde 518 kr)
  Kevin Murphy Plumping Duo
  529 kr (Värde 590 kr)
  Kevin Murphy Young Again Duo
  449 kr (Värde 598 kr)
  Kevin Murphy Angel Duo
  449 kr (Värde 518 kr)
  Kevin Murphy Angel DOO.UP Gift Set
  519 kr (Värde 630 kr)
  Kevin Murphy Repair - Me Trio
  779 kr (Värde 897 kr)
  Kevin Murphy Hydrate - Me Trio
  699 kr (Värde 817 kr)
  Kevin Murphy Stimulate - Me Duo
  449 kr (Värde 518 kr)
  Kevin Murphy Angel Trio
  699 kr (Värde 813 kr)
  12