search

Kevin Murphy
Color Bug Neon

Kevin Murphy Color Bug Neon
69 kr115 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Color Bug - en snygg färgeffekt för kvällen! Color Bug är en hårtoning i puderform, tillgänglig i flera olika nyanser. Applicera pudret över hela håret, i slingor eller som en ombreeffekt, endast din fantasi sätter gränser - och du kan s… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Color Bug Neon

Kevin Murphy Color Bug - en snygg färgeffekt för kvällen! Color Bug är en hårtoning i puderform, tillgänglig i flera olika nyanser. Applicera pudret över hela håret, i slingor eller som en ombreeffekt, endast din fantasi sätter gränser - och du kan skölja ur det samma kväll! Formulan texturiserar lätt håret, och bygger färg i lager, ju mer du applicerar desto intensivare blir nyansen. Som makeup för ditt hår!

  • Färg: Neongul.

Användning

Skydda dina kläder med en handduk. Applicera ett leave-in-lotion, ett hårspray eller ett vax (valfri hårstylingprodukt fungerar bra), och applicera sedan Color Bug för att få det att fästa bättre. Applicera mer för intensivare nyans. Använd ett torrschampo efter applicering för en mer pastell-nyans.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Color Bug Neon

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Kul!
2018-04-20 av: Electra
Ett kul ombyte som lätt tvättas ur. Synd bara att det färgar av sig på alla textilier, huden och händerna, även om man det blir bättre med en torr hårspray.
Rekommenderas till: De som inte vill färga håret permanent, utan bara vill ha ändring för en dag.