search

Kevin Murphy
Plumping Wash Shampoo

Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo
319 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo är ett ljuvligt schampo berikat med ingefärarot och nässelextrakt som hjälper till att stärka och densifiera tunt hår, och ger håret och hårbotten en vitaliserad och uppfriskad känsla. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo

Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo är ett ljuvligt schampo berikat med ingefärarot och nässelextrakt som hjälper till att stärka och densifiera tunt hår, och ger håret och hårbotten en vitaliserad och uppfriskad känsla.

Användning

Massera in i vått hår och hårbotten, skölj sedan noggrant. Upprepa vid behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa schampot jag haft
2018-02-26 av: jenny l (ålder: 35-44)
Äntligen hittat rätt schampo, håret känns verkligen tjockare, friskare och glansigare på en gång. Högt pris, men för denna kvalité tycker jag att det är värt. Har balsam/rinse i samma serie. Extra plus att det doftar så gott.
Rekommenderas till: Alla som vill få fylligare hår
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar
2019-04-11 av: Elsa L
Jag har typiskt skandinaviskt hår, rätt tunt och risigt. Detta schampo har gjort mitt hår lite tjockare, lättare att kamma ut och de har vuxit lite snabbare än tidigare. Innan jag började med detta schampo hade jag pga sjukdom tappat massa hår och hade några små kala fläckar i hårbotten, men när jag började med detta schampo + balsam + sprayen i samma serie växte håret ut igen väldigt snabbt :)
5/5Schampo
2018-10-10 av: Jennie E (ålder: 45-54)
Provat flera schampon när jag har haft perooo med mycket håravfall. Detta schampo fungerar perfekt för mitt hår! Tappar nästan inget alls i duschen längre. Vet att vissa tycker att den doftar herrparfym, men jag gillar doften. Stort plus att den är cruelty free!
Rekommenderas till: Schampo för volym och håravfall
5/5Tappat mindre hår sen jag började med detta...
2018-02-21 av: Engla (ålder: 35-44)
Har sovit dåligt senaste tiden och stressat mycket, vilket resulterade i att jag tappat ovanligt mycket hår. Sedan jag börjat med detta shampoo så har jag slutat tappat hår och håret känns och ser fylligare ut. Jättenöjd:-)
5/5Favorit
2017-05-09 av: Camilla (ålder: 35-44)
En klar favorit!
Schampot löddrar bra och doftar väldigt gott.
Jag kombinerar det med balsamet i samma serie.
Ger ett väldoftande hår med volym.
Rekommenderas till: För dig som önskar volym
4/5Superbra!
2018-03-08 av: AnnaKarin R (ålder: 25-34)
Superbra serie som vårdar och får håret att kännas tjockare. Tappar mycket mindre hår nu. Ett stort minus är dock doften. Det luktar billig herrparfym! Dessutom en doft som sitter i.