search

Kevin Murphy
Young Again Treatment Oil

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Young Again Treatment Oil är en viktlös, leave-in-kur som hjälper till att vårda håret samt förebygga förtidiga ålderstecken. Ditt hår lämnas mjukt och lent med fantastisk glans och lyster, samtidigt som formulan vid daglig användning ve… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil är en viktlös, leave-in-kur som hjälper till att vårda håret samt förebygga förtidiga ålderstecken. Ditt hår lämnas mjukt och lent med fantastisk glans och lyster, samtidigt som formulan vid daglig användning verkar för att skydda håret mot värme och miljömässiga faktorer.

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera i nytvättat hår och innan några stylingprodukter används. När håret är torrt kan du applicera ytterligare en liten mängd för att mjukgöra håret ännu mer och reducera flygighet.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Perfekt för de med blond kall nyans i håret
2015-12-21 av: Rebecca (ålder: 25-34)
Jag tonar mitt blonda hår i en kall nyans så att det är silver/vitt. Innan använde jag morrocianoil light i mitt hår. Sedan köpte jag denna och märkte en markant skillnad på hur snabbt mitt hår fick en gul ton. Eftersom denna är genomskinlig så blir inte håret gult av oljan som mitt hår blir av morrocianoil light. Oljan går även in på djupet och lägger sig inte bara ytligt på hårstrået. Min frisör frågade förra gången jag var där om jag har ändrat min hårvård för det kändes mycket hälsosammare och den kalla nyansen hade hållt sig bättre tyckte hon. Berättade då om att jag har bytat olja och responsen var att jag ska fortsätta med den jag har nu. Och då är det ändå en "morrocianoil-salong" jag går till...

Helt klart värd varenda krona!!
Rekommenderas till: Alla. Speciellt de som vill behålla en kall nyans i håret
3/5Gillar!
7 dagar sedan av: Camilla H
Gillar oljan eftersom den känns skön i håret och ger en fin glans. För att få en femma hade jag behövt mer fukt och vård.