search

Kevin Murphy
Young Again Treatment Oil

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Young Again Treatment Oil är en viktlös, leave-in-kur som hjälper till att vårda håret samt förebygga förtidiga ålderstecken. Ditt hår lämnas mjukt och lent med fantastisk glans och lyster, samtidigt som formulan vid daglig användning ve… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil är en viktlös, leave-in-kur som hjälper till att vårda håret samt förebygga förtidiga ålderstecken. Ditt hår lämnas mjukt och lent med fantastisk glans och lyster, samtidigt som formulan vid daglig användning verkar för att skydda håret mot värme och miljömässiga faktorer.

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera i nytvättat hår och innan några stylingprodukter används. När håret är torrt kan du applicera ytterligare en liten mängd för att mjukgöra håret ännu mer och reducera flygighet.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa håroljan
2017-07-03 av: Amanda Asp (ålder: 15-24)
Jag är helt kär i Kevin Murphys produkter och denna olja är en stor anledning till det! Den doftar supergott, reder ut håret och återfuktar ordentligt.
Känns inte alldeles för "oljig" eller fet så håret blir inte ett dugg fett heller.
Perfekt helt enkelt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en superbra hårolja
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ny favorit!
2017-11-03 av: Ida (ålder: 25-34)
Beställde denna efter att ha testat i princip alla andra håroljor. HERREGUD! Har endast använt den två gånger men är redan såld, har aldrig haft så lent och glansigt hår. Maria Nilas hårolja kunde jag behöva 6-10 pump av, med denna endast 2-4. Så väldigt dryg! Inget negativt att säga alls!
Rekommenderas till: Alla, speciellt torrt & skadat hår.
5/5Fantastisk olja
2017-10-21 av: B (ålder: 25-34)
Bästa jag testat, den här oljan försvinner in i håret och tar bort frasighet.. mitt självfall blir mjuka lockar istället för burr. Utan att det blir fettigt.
5/5Min favoritprodukt för håret
2017-10-15 av: Sofia A (ålder: 25-34)
Den här håroljan har allt! Den luktar gott, är dryg, prisvärd och gör mitt hår sammetslent utan att göra det fett. Det räcker med några få droppar efter jag har duschat för att göra mina torra toppar återfuktade igen. Köp!
Rekommenderas till: Till dig med torrt hår
5/5Perfekt för de med blond kall nyans i håret
2015-12-21 av: Rebecca (ålder: 25-34)
Jag tonar mitt blonda hår i en kall nyans så att det är silver/vitt. Innan använde jag morrocianoil light i mitt hår. Sedan köpte jag denna och märkte en markant skillnad på hur snabbt mitt hår fick en gul ton. Eftersom denna är genomskinlig så blir inte håret gult av oljan som mitt hår blir av morrocianoil light. Oljan går även in på djupet och lägger sig inte bara ytligt på hårstrået. Min frisör frågade förra gången jag var där om jag har ändrat min hårvård för det kändes mycket hälsosammare och den kalla nyansen hade hållt sig bättre tyckte hon. Berättade då om att jag har bytat olja och responsen var att jag ska fortsätta med den jag har nu. Och då är det ändå en "morrocianoil-salong" jag går till...

Helt klart värd varenda krona!!
Rekommenderas till: Alla. Speciellt de som vill behålla en kall nyans i håret
4/5Jättebra
2017-08-02 av: M
Produkten har en bra, inte rinnig konsistens, doftar vanilj och känns som den vårdar håret. Passar nog alla hårtyper.
Rekommenderas till: Alla som behöver en värmeskyddande hårolja
3/5Gillar!
2017-06-18 av: Camilla H
Gillar oljan eftersom den känns skön i håret och ger en fin glans. För att få en femma hade jag behövt mer fukt och vård.