search

Kevin Murphy
Young Again Treatment Wash

Kevin Murphy Young Again Treatment Wash
319 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Young Again Treatment Wash är ett stärkande schampo utvecklat för torrt och skört hår. Med aminosyror och anti-ageing extrakt från lotusblomma och orkidé hjälper formulan till att ge håret förnyad glans och lyster! Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Young Again Treatment Wash

Kevin Murphy Young Again Treatment Wash är ett stärkande schampo utvecklat för torrt och skört hår. Med aminosyror och anti-ageing extrakt från lotusblomma och orkidé hjälper formulan till att ge håret förnyad glans och lyster!

Innehåll: 250 ml

Användning

Massera in i vått hår och hårbotten, skölj sedan noggrant. Följ upp med Kevin Murphy Young Again Rinse.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Young Again Treatment Wash

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa!
2017-12-30 av: Caroline B
Ett schampo med god doft och som verkligen ger omvårdnad till håret. Lämnar det friskt och mjukt. En verklig räddare till torrt och skadat hår. Finns alltid i mitt badrumsskåp.
5/5Underbart!
2017-10-02 av: Helena F
Älskar detta balsam, mitt hår blir så fint när jag använt det! Det luktar gott och räcker ganska länge om man inte överdoserar :)
Rekommenderas till: Alla