search

L'Oréal Paris
Volume Million Lashes Waterproof

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna volymgivande mascara ger inte bara volym, den inbyggda skrapan avlägsnar överskott på borsten och lämnar precis rätt mängd av formulan på borsten för att inte klumpa samt för att separera fransarna och volym. Elasten-applikatorn är extremt flex… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof

Denna volymgivande mascara ger inte bara volym, den inbyggda skrapan avlägsnar överskott på borsten och lämnar precis rätt mängd av formulan på borsten för att inte klumpa samt för att separera fransarna och volym. Elasten-applikatorn är extremt flexibel med både långa och korta borst som färglägger varje frans jämnt från rot till topp.

  • Svart.
  • Vattenfast.

Innehåll: 9 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Den bästa mascaran!
2018-04-03 av: Rebecca S (ålder: 25-34, youtube.com/BeccyBells)
Var ska jag börja? Jag kan börja med att säga att mina ögonfransar är ganska korta och väldigt raka - de pekar nästan rakt ner. Jag böjer dem och lägger på mascara och fem sekunder senare pekar de rakt ner igen. Jag har provat många vattenfasta mascaror och de har hållit böjen okej, men den fina böjen har svårt att hålla sig så böjd den var från början. Det här är extremt irriterande då jag ännu inte har hittat en mascara som faktiskt håller mina fransar så om jag vill ha dem, som inte är vattenfast, men den här mascaran fungerar bäst av alla vattenfasta jag har provat! Fransarna blir så fina och de håller sig precis sådär böjda och långa som jag vill ha dem - jag är extremt petig, fransarna får inte vara raka, klumpiga eller glesa - den här mascaran är fantastisk. Jag har använt upp tre tuber och är på väg att köpa en fjärde. Om du har samma problem som jag, köp den här!
Rekommenderas till: Ni med raka fransar och oljig hud.
5/5Bra vattenfast mascara
2018-02-21 av: Sonja O
Jag är 55+ och har ögon som rinner när jag är ute. Måste därför använda vattenfast mascara så det inte rinner svart på kinderna direkt...Fungerar jättebra för mig.
Hyfsat pris. Rekommenderas
Rekommenderas till: Den som vill ha vattenfast mascara till rimligt pris.
5/5En klassiker!
2017-11-12 av: Katherine (ålder: 35-44)
En bra budgetsmacara som ger volym och färg!Håller hela dagen.
Rekommenderas till: Alla som letar efter en bra och billig mascara
5/5Så himla bra!
2014-06-04 av: Linnea (ålder: 15-24)
Jag har använt denna mascara i nästan två år nu och den är verkligen helt fantastisk! Lätt att applicera och den håller både i ösregn och under löprundan. Det enda negativa jag har att säga om den är väl att den torkar ihop ganska snabbt. Öppnad håller den bara i några månader men om man använder den varje dag så spelar det inte så stor roll ändå!
Rekommenderas till: Alla som vill ha mycket volym och en fin färg på fransarna!