search

M Picaut Skin Perfect Moisturiser

M Picaut Skin Perfect Moisturiser
599 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
M Picaut Skin Perfect Moisturizer är en unik formula av patenterade lipo-peptider och naturliga ingredienser. Den ger fukt dag och/eller natt och har en lättabsorberad konsistens. Tack vare effektiva peptider i hög dos minskas rynkor och fina linjer … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

M Picaut Skin Perfect Moisturiser

M Picaut Skin Perfect Moisturizer är en unik formula av patenterade lipo-peptider och naturliga ingredienser. Den ger fukt dag och/eller natt och har en lättabsorberad konsistens. Tack vare effektiva peptider i hög dos minskas rynkor och fina linjer med 45 % redan efter 2 månaders användning. Cremen är även rik på närande havtornsfröolja, oliv-och aprikosolja från certifierade ekologiska odlingar.

  • Stimulerar nybildandet av collagen.
  • Maximal dos (3 %) av lipo-peptider.
  • Fuktighetsbindande.

Innehåll: 50 ml

Användning

Tryck ut en liten mängd M Picaut Skin Perfect Moisturizer (en ärtstorlek) och fördela försiktigt mellan fingertopparna. Fördela på ett väl rengjort ansikte och dekolletage. Avsluta vid behov med serumet M Picaut Precious Oil för en extra näringsboost.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Certified organic ingredients.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

M Picaut Skin Perfect Moisturiser

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Lätt
2011-12-27 av: SL
En lätt kräm, som går fint in i huden, men doften hade jag gärna sluppit!
Rekommenderas till: Doftförtjusta med törstig hud.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Nöjd
2019-05-29 av: Evelina S (ålder: 15-24)
En lätt kräm som absorberas fort in i huden. Ger bra med återfuktning. Har nu även köpt serumet i samma märke så det skall bli spännande och se vilka magiska egenskaper dessa kan utföra tillsammans.
Har blandhy.
Rekommenderas till: För dem som behöver återfuktning.
5/5Bästa betyg
2019-04-24 av: Marie P
Med en mångårig problemhy trots bra produkter så har min hy äntligen fått det den behöver.
Jag är så himla nöjd med alla Picauts produkter.
Rekommenderas till: Till alla . Är bra för alla hudtyper
5/5Älskar den!
2017-11-08 av: Mikaela E (ålder: 25-34)
Jätte bra dagkräm, passar min torra hy väldigt bra och jag älskar doften!
Rekommenderas till: Alla!
5/5wow
2016-10-19 av: Matilda (ålder: 25-34)
Torra fnasiga hud blev helt återställd och såååå mjuk min hy blev! ? bästa köpet! Använder den som en nattkräm och när det börja bli minus grader blir det dagkräm.
Och under den på natten har jag serumet ??
Rekommenderas till: alla med torr obalanserad hy
5/5Riktigt bra
2014-01-05 av: Mli (ålder: 25-34)
En lätt kräm som räcker länge.
Jag brukar kombinera den med Mist-sprayen från samma märke under sommaren då jag har torr hud men som ändå kan tendera att bli fet. Har dock kört denna kräm ensam under vintern.
Den här krämen går in i huden fint och jag gillar även doften, trots att den påminner lite om en svagt doftande medicinsk salva. Den känns ändå fräsch.
Rekommenderas till: personer med känslig, törstig hud som jag.
5/5min favorit
2012-10-03 av: Petra W
Känns super på och går fort in i huden.
Tycker om doften
Rekommenderas till: alla
5/5pefekt vinterkräm
2010-10-19 av: Tina (ålder: 25-34)
Det här kan vara den perfekta hudkrämen under vintermånaderna för min hud. Då mina vanliga "vinterkrämer" funkar sisådär under riktigt kalla perioder har den här varit som en dröm. Krämen känns lite fet då man först mjukar upp den mellan fingertopparna men vid applicering sugs den blixtsnabbt upp av huden utan att lämna ett spår, bara en mjuk återfuktad känsla. Som underlag dagtid under sminket är den fantastisk och jag har inte vid ett enda tillfälle känt mig torr under dagen
Rekommenderas till: torr hud
4/5Toppen på vintern!
2019-01-29 av: Camilla W (ålder: 25-34)
Superbra, särskilt vintertid när det är minusgrader och huden kan behöva en extra boost återfuktning. Går lätt och fint in i huden!
4/5Går snabbt in i huden
2017-09-23 av: Linnea P
Wow, går snabbt in i huden utan att lämna ett fettlager efteråt. Nackdelen är att det luktar lite sjukhus men kanske är det något positivt, att det inte finns massa parfym I.
4/5Så bra
2017-06-17 av: Bedur S
Jobbade med UF företag i skolan och M Picaut, som sponsrade oss, skickade massor av produkter i prov form, dessa var en av de. När jag testade denna så blev jag förbluffad över hur bra den funkar. Till min oljiga hud funkade den ganska bra dock är priset på full size så dyrt. Därför får den 4/5
Rekommenderas till: Nästan alla
4/5lätt kräm.
2010-10-19 av: Malin (ålder: 25-34)
Skin Perfect Moisturiser är en fräsch och lätt kräm som, liksom oljan snabbt absorberas av huden och gör den så där löjligt len och mjuk. Nu vill jag dock påpeka att jag för tillfället har typisk vinterhy med yttorrhet. Den doftar hursomhelst ljuvligt och har funkat väldigt väl ihop med min tjuriga hy, som så lätt blir torr och röd.