search

Mario Badescu
Carnation Eye Make-up Remover Oil

Mario Badescu Carnation Eye Make-up Remover Oil
77 kr129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Effektiv makeup-remover som avlägsnar den tuffaste sminkningen och även vattenfast ögonmakeup. Denna milda och lätta oljeblandning är idealisk för alla hudtyper. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Carnation Eye Make-up Remover Oil

Effektiv makeup-remover som avlägsnar den tuffaste sminkningen och även vattenfast ögonmakeup. Denna milda och lätta oljeblandning är idealisk för alla hudtyper.

  • För alla hudtyper

Innehåll: 59 ml

Användning

Fukta en bomullstuss med olja. Tryck försiktigt på ögonlocken och ögonfransar och torka i riktning nedåt tills alla spår av ögonmakeup avlägsnats. Rengör sedan med din rengöring som vanligt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Carnation Eye Make-up Remover Oil

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Tar bort allt smink
2019-04-14 av: Elsa L
Älskar den. Oljan smälter mascaran och gör att inga mascararester blir kvar. Man behöver dock köra en cleanser efter för att få bort oljan från huden men i mitt fall gör jag det alltid när jag använt sminkborttagning.
1/5Inte för mig
2017-07-04 av: Amanda A (ålder: 15-24)
Tyckte inte om den här tyvärr, men jag har också kommit fram till att jag inte tycker om olje-baserade removers överhuvudtaget. Det blir så kladdigt och jag tycker inte att det var någon större skillnad mellan att använda den här eller vanlig olivolja.
Rekommenderas till: Ingen