search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
High Definition Eye Shadow Base

NYX PROFESSIONAL MAKEUP High Definition Eye Shadow Base
NYX PROFESSIONAL MAKEUP High Definition Eye Shadow BaseNYX PROFESSIONAL MAKEUP High Definition Eye Shadow Base
85 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Förbered dina ögonlock med denna lätta primer som hjälper till att släta ut huden på ögonlocken, jämna ut tonen och gör så att din ögonmakeup sitter längre! Den hjälper till att tillfälligt reducera synligheten av fina linjer och förbättrar din ögons… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

NYX PROFESSIONAL MAKEUP High Definition Eye Shadow Base

Förbered dina ögonlock med denna lätta primer som hjälper till att släta ut huden på ögonlocken, jämna ut tonen och gör så att din ögonmakeup sitter längre! Den hjälper till att tillfälligt reducera synligheten av fina linjer och förbättrar din ögonskuggas färg - var kamera-redo på en sekund!

  • Hög definition.

Innehåll: 8 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP High Definition Eye Shadow Base

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Måste-ha vid ögonmejk
2017-08-23 av: Hedda
Jag har provat en hel del ögonprimers och denna primer är absolut en favorit. Den slätar verkligen ut på ögonlocket, framhäver ögonskuggans nyans till max och håller skuggan på plats hela dagen.
Rekommenderas till: alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Sov med den!!!
2016-10-29 av: Amanda E (ålder: 15-24)
Aldrig använt primer förut men ville prova då jag ville bli av med strecken som uppstår av ögonskugga. Den va lätt att smeta ut, väntade kanske 30 sekunder tills jag applicerade ögonskugga och WOW vad länge det höll!! Behövde inte ens lägga på mer under kvällen och det allra sjukaste var att jag somnade och när jag vaknade 6 timmar senare var eyelinern/ögonskuggan FORTFARANDE perfekt! Så otroligt nöjd!
Rekommenderas till: ALLA
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Favorit!
2015-06-17 av: Emma L
Min favoritprimer till ögonen. Har testat många men detta är den jag återkommer till gång på gång på gång. Den är smidig och nästan lite "oljig" när man applicerar den (men det försvinner sedan), alltså inte torr och smulig som en del andra primers kan vara. Och framförallt sitter ögonskuggan hela dagen! Den är ofärgad så jag använder den även när jag inte har ögonskugga men vill få mascaran att hålla sig från att smälta mot ögonlocket under dagen. I de fallen applicerar jag lite transparent puder över.
Rekommenderas till: Alla som använder ögonsmink.