search

Ole Henriksen
Truth Banana Bright Face Primer

Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer
495 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer är en primer med uppljusande pigment som ger lyster åt hela ansiktet. Den kan användas under makeup, blandas med foundation, läggas på som en highlighter eller användas ensam då den ger fantastisk lyster.… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer

Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer är en primer med uppljusande pigment som ger lyster åt hela ansiktet. Den kan användas under makeup, blandas med foundation, läggas på som en highlighter eller användas ensam då den ger fantastisk lyster.

Banana Bright Face Primer hjälper till att jämna ut fina linjer och rynkor, samtidigt som den mjuka formulan främjar för en längre hållbarhet på din makeup. Den är berikad med vitamin C, Ole's "gyllene standard" för att verka mot synliga ålderstecken samt vitamin E, en antioxidant som vårdar och ger huden näring.

När Banana Bright Eye Creme lanserades slog den alla försäljningsrekord och klättrade snabbt upp till toppen bland ögonkrämer. Då många valde att använda krämen i hela ansiktet på grund av den vackra lystern den ger bestämde sig Ole Henriksen för att ta fram denna lystergivande primer.

  • Lystergivande primer.
  • Använd ensam, under makeup, som highlighter eller blanda med din foundation.

Innehåll: 30 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Ger lite lyster...
2019-05-17 av: Elina R (ålder: 25-34)
Ger lyster i hyn men det täcks över med resten av sminket...njae förväntat mig mer av en så dyr primer. Förstärker också textur i hyn vilket jag tycker är synd.
Rekommenderas till: Någon som bara vill ha denna på och inget över
1/5Köp inte!
2019-06-16 av: Cornelia
Blev SÅ besviken på denna. Brukar gilla Ole Henriksen, men denna var riktigt dålig. Dyr dessutom. Drar på den på ren hy men det blir smulor av den. Riktigt tråkiga pengar.
Rekommenderas till: Ingen