Clean
Smoked Vetiver

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 100 ml
Beskrivning

CLEAN Reserve Smoked Vetiver EdP, en doft som är inspirerad av upplevelser i livet som lämnar ett bestående intryck. En doft som inte har några gränser mellan varmt och kallt, en elegant doft som både är personlig och tidlös.

CLEAN Reserve Smoked Vetiver EdP öppnar upp med noter av bergamottolja, verbena, bambublad och kvitten, som övergår i ett ljuvligt hjärta av ljust cederträ, mossa och pion. I den sensuella basen finner vi amber, mysk, myrra, träiga noter och vetiver.

Innehåll: 100 ml

Om CLEAN Reserve

CLEAN har lanserat ett helt nytt doftkoncept - "CLEAN Reserve" med 9 olika dofter. 6 är helt nya för kollektionen; Amber Saffron, Blonde Rose, Smoked Vetiver, Sueded Oud, Terra Woods och Velvet Flora, och 3 är nyutgåvor av de existerande CLEAN-dofterna Rain, Skin och Warm Cotton.

Kollektionen genomsyras av ett eko-tänk med noggrant utvalda och förnyelsebara råvaror, en grön tillverkningsprocess och en flaska och förpackning i återvinningsbara material. Dofterna är enkla, utan större kontraster mellan topp - och basnoter. Och det är det här som gör Reserve så spännande - dofternas rena karaktär gör att de kan kombineras och blandas med varandra (eller varför inte med din egen favoritparfym?). Resultatet: en personligt sammansatt doftupplevelse, och en doftpalett med massa möjligheter!

Upptäck mer som Smoked Vetiver

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.