DKNY Fragrances
Be Delicious Fresh Blossom EdP

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 106 kr

423 kr 529 kr

Du sparar 106 kr

423 kr 529 kr

Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Be Delicious Fresh Blossom från DKNY är en doft framtagen som en hyllning till våren och all dess oemotståndligt sprudlande skönhet. En lättsam, härlig och frisk doft som utstrålar femininitet och som bidrar med en lika upplyftande känsla som säsongen den speglar.

Underbara Be Delicious Fresh Blossom öppnar upp med en ljuvlig blandning av mousserande grapefrukt, svarta vinbär och solkysst aprikos. Det blommiga hjärtat består av skir liljekonvalj och rosenblad, omfamnade av elegant jasmin. Doften avslutar med noter av ljust trä och mjukt läder. Be Delicious Fresh Blossom EdP - flörtig, lekfull och oemotståndlig!

Precis som Delicious-originalet kommer Fresh Blossom också i den ikoniska äppelformade flaskan men har istället fått en skir och sockersöt rosa färg.

Upptäck mer som Be Delicious Fresh Blossom

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt