Yves Saint Laurent
Black Opium Nuit Blanche EdP

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EdP - för den passionerade kvinnan som vet vem hon är och vad hon vill ha! Hon är dramatisk, sensuell och lekfull men samtidigt seriös. Black Opium Nuit Blanche är en ny, lättare och mer ungdomlig doftupplevelse. Den förmedlar en modern och farlig känsla. Det handlar om risktagande och lust, att söka upp det förbjudna. Självklart utgår den från samma beroendeframkallande doftsignatur som de tidigare dofterna i Black Opium-serien.

Gör din YSL-doft personlig med gravyr

Du kan få Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EdP graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer gravyr när du kommer till kassan, skriver en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs om vilka produkter du kan gravera.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product