Calvin Klein
CK Free For Men

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 29 kr

236 kr 265 kr

Du sparar 29 kr

236 kr 265 kr

Variant : CK Free For Men Deostick 75 ml
Passar ihop med
Calvin Klein
30 ml
Beskrivning

Inspirerad i anden av den moderna, självständiga mannen. CK Free för män är en förvånansvärt fräsch, dock vardaglig och tydlig maskulin doft. Doften öppnar med en inovation för att fria sinnet med malört. Resan fortsätter med ett kryddigt hjärta och en varm bas med träiga noter som utstrålar självförtroende och djup.

Innehåll: 75 g

Ingredienser

Aqua (Water),Butylene Glycol,Parfum (Fragrance),BHT,Steareth-2,Propylene Glycol,Tocopherol,Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Limonene,Ethylhexylglycerin,Citronellol,Sodium Hydroxide,Sodium Stearate,Isosteareth-20

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.