search

Pixi
Lash Line Ink Eyeliner

Black Silk Pixi Lash Line Ink Eyeliner
179 kr
Välj variant först

                  Black Silk Pixi Lash Line Ink Eyeliner
 • Black Silk

179 kr

                  Velvet Cocoa Pixi Lash Line Ink Eyeliner
 • Velvet Cocoa

  Tillfälligt slut
179 kr
Tipsa en vän
En innovativ liner som ger dina ögon en naturlig definition. Den är designad för att kunna "duttas" längs med fransraden och mellan fransarna för att omedelbart ge en fyllig effekt som fortfarande ser naturlig ut. Lash Line Ink är superenkel att anvä… Läs mer här

Pixi Lash Line Ink Eyeliner

En innovativ liner som ger dina ögon en naturlig definition. Den är designad för att kunna "duttas" längs med fransraden och mellan fransarna för att omedelbart ge en fyllig effekt som fortfarande ser naturlig ut. Lash Line Ink är superenkel att använda, har en vattenresistent formula och går även självklart utmärkt att använda även till en mer dramatisk look.

 • Naturlig definition
 • Ger en fyllig effekt
 • Vattenresistent formula
 • Extra fin precisionstopp

Innehåll: 1 ml

Innehåll: 1 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Lash Line Ink Eyeliner

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5passar mig
2017-07-17 av: Alexandra H
Älskar denna och kommer troligtvis aldrig köpa någon annan eyeliner. Otroligt lätt att applicera tack vare den tunna spetsen, håller längre trots användning varje dag.
5/5Super nöjd
2015-03-26 av: Bozena S
Äntligen en eyeliner som funkar på mina oljiga ögonlock ! Helnöjd
Rekommenderas till: Alla
5/5Otroligt bra
2015-01-01 av: lana t (ålder: 25-34)
Jättebra eyeliner, mycket nöjd med min köp
5/5Så enkelt!
2014-06-11 av: Malin B (ålder: 45-54)
Äntligen en eyeliner som är enkel att lägga riktigt snyggt!! Inget kladd!
Rekommenderas till: Alla
5/5sitter som berg!
2014-01-20 av: glossy girl (ålder: 35-44)
Älskar när ögonmakeup produkter sitter kvar där man satt dem :-) denna eyeliner är vattenfast och håller verkligen vad den lovar!
Rekommenderas till: alla
4/5Okej!
2016-02-26 av: Marina M (ålder: 25-34)
Gillar denna. Den är lätt att använda och ger bra färg. Men den sitter inte hela dagen. (använder primer och puder under)
Så jag använder en vattenfast från collistar istället nu.
3/5Inte så bra som Isadora
2015-03-08 av: Sonja A (ålder: 25-34, hejsonja.se)
Jag har aldrig kört nån annan flytande eyeliner än den från Isadora, så jag tänkte att jag skulle testa nåt nytt, MAN LEVER BARA EN GÅNG osv. Var verkligen spänd på denna eyeliner för jag har inga roligare nöjen än såhär men jag måste säga att jag blev besviken.

Jag måste hålla pennan lodrätt för att få färg till penseln och gör jag inte det så står jag och penslar på ögonlocket utan resultat (typ samma som när man försöker skriva med kulspetspenna upp o ner). När jag väl fått färgen på ögonlocket så ser det förstås helt ok ut, men då får jag jobba med en helt annan teknik än vad jag är van med och det är förstås inte optimalt för en vanemänniska som jag själv.

Så nej jag skulle inte säga att jag är så förtjust i den här sminkpennan. Isadora , you still got my heart in this!
Rekommenderas till: för dom som har en eyeliner-applicerar-teknik som gör att det hela tiden rinner färg ut till penseln
2/5Inte värt pengarna.
2015-04-25 av: Hjälten (ålder: 15-24)
Den är lätt att använda, men torkar ut extremt fort. Rekommenderar inte.
Rekommenderas till: Folk med mycket pengar som har svårt att använda "vanlig" eyeliner - HEHE!
1/5nej bara nej
2015-07-16 av: Amanda
måste tyvärr meddela att denna produkt inte är bra alls! Efter några användningar kommer produkten inte ut som den ska och bara blir kletig och kladdig. Den smetar också gärna ut sig och blir inte alls fin efter några timmar och istället för att lägga sig på ögonskuggan drar den ögonskuggan med sig.
Om ni vill ha en riktigt jävla bra eyeliner som jag avgudar, totalt avgudar, så leta upp märket Stila. Tyvärr köpte jag min eyeliner i London och vet inte vart man kan få tag på den just nu här i sverige för en billig slant men det är en måste eyeliner att ha om man vill ha en eyeliner som varken kladdar eller försvinner utan en rejäl kamp!
Rekommenderas till: folk som föredrar kladdig clown makeup