search

Redken
Extreme Cat Treatment

Redken Extreme Cat Treatment
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett härligt vårdande spray som innehåller proteiner som hjälper till att ge styrka till håret utan att tynga ned det. Detta ljuvliga spray hjälper till att förbereda håret inför kemiska behandlingar för att förebygga framtida skador samt ge ny spänst… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Redken Extreme Cat Treatment

Ett härligt vårdande spray som innehåller proteiner som hjälper till att ge styrka till håret utan att tynga ned det. Detta ljuvliga spray hjälper till att förbereda håret inför kemiska behandlingar för att förebygga framtida skador samt ge ny spänst, motståndskraftighet och vitalitet!

  • Passar skadat & sprött hår.

Innehåll: 150 ml

Användning

Krama ur överflödigt vatten ur håret efter du tvättat det, applicera genom hela håret och låt verka i 3-5 minuter. Skölj sedan ur. Använd 1-3 gånger i veckan.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Redken Extreme Cat Treatment

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar!
2017-08-30 av: Elin (ålder: 25-34)
Den här sprayen gör underverk för slitet och skadat hår! Håret blir inte silkeslent och mjukt, men det är inte heller meningen i och med att den ska tillföra proteiner till håret. Min frisör tipsade mig om denna i och med att den stärker upp håret inför till exempel blonda slingor som jag gör. Perfekt!
Rekommenderas till: Alla med slitet och skadat hår