search

RefectoCil
Väteperoxid 3% Flytande

RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande
69 kr
Välj variant först

                  RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande
 • 100 ml

69 kr
Tipsa en vän
3% Väteperoxid-lösning som du använder tillsammans med Refectocil Frans- & Ögonbrynsfärg. En flaska räcker till cirka 100 appliceringar. Läs den medföljande manualen noga innan användning. Läs mer här

RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande

3% Väteperoxid-lösning som du använder tillsammans med Refectocil Frans- & Ögonbrynsfärg. En flaska räcker till cirka 100 appliceringar. Läs den medföljande manualen noga innan användning.

Användning

Blanda 10 droppar av RefectoCil Oxidant 3% med 2 cm av ögonbrynsfärg till en krämig massa. Applicera cremen direkt genom att följa instruktionerna som medföljer färgtonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super!
2019-06-23 av: Johanna S
Jag blandar alltid min färg med denna produkt, den är super helt enkelt!
Rekommenderas till: Alla
5/5Jättebra!
2019-02-25 av: Lena W
Det här är den absolut bästa produkten att blanda Refectocil krämen med - har provat creme-varianten men den är inte alls lika bra -färgen blir då ljusare o "gråare" i tonen medans den här håller precis den blåsvarta ton jag köper i Refectocil så köp den= kanonbra!
Rekommenderas till: ALLA som färgar ögonbryn samt fransar
5/5Dryg!
2018-09-05 av: Nathalie N
Den är riktigt dryg, räcker länge och gör det den lovar.
5/5Bra
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Den räcker länge. Är bra har inget dåligt att säga om den men märker ingen skillnad mot andra som jag använt. Tex depend känns likvärdig. Har använt länge och har kvar av den. Så tar aldrig slut känns det som