search

SACHAJUAN

SACHAJUAN's vision är okomplicerad hårvård, baserad på produkter som är enkla att förstå och använda. Presenterat i minimalistiska förpackningar inspirerade av den klassiska medicinflaskan i brunt glas skvallrar designen om märkets känsla för hår och styling - vackert hår ska vara enkelt! Med fingertoppskänsla för stil och fräscht väldoftande hår, erbjuder SACHAJUAN ett välbalanserat utbud av hårvård och stylingprodukter. Ta ett kliv in i SACHAJUAN's eleganta universum och njut av en hårvårdslinje som är precis det den utgör sig för att vara!

SACHAJUAN grundades 1997 av frisörerna Sacha Mitic och Juan Rosenlind, två välmeriterade frisörer med lång bakgrund och erfarenhet inom frisör- och modebranschen både i Sverige och internationellt. Genom åren har de arbetat med internationella tidningar såsom Vogue, Elle, Glamour, Allure, Amica och GQ och är sedan länge ett stående inslag i den svenska modepressen.

SACHAJUAN introducerades 2004 på den svenska marknaden och sedan dess har populariteten stadigt vuxit till att de idag är ett av de mest älskade och respekterade varumärkena i branschen.

SACHAJUAN står för enkelhet och funktion som med hög kvalité och innovation skapar den perfekta harmonin för ditt hår. Vi erbjuder produkter som schampo, balsam, stylingprodukter men också kroppskrämer som doftar ljuvligt.

Alla produkter är skapade med något SACHAJUAN kallar för Ocean Silk Technology, en teknologi som utvecklats med algerna rhodophycea och chondrus crispus. Dessa alger maximerar hårets fukt och glans såväl som den naturliga skönheten i ditt hår. Alla produkter utvecklas med denna teknologi som grund och sedan kombineras de med andra ingredienser som är skräddarsydda för respektive hårtyp och användningsområde.

"SACHAJUAN skapar professionella hårvårdsprodukter som är lätta att använda på alla typer hår och av vem som helst. Vi vill att våra kunder ska tycka om våra produkter och tycka om sitt hår. Vi hoppas att du tycker om dem också." - Sacha Mitic & Juan Rosenlind

47 produkter
Sachajuan Color Protect Duo
329 kr (Värde 348 kr)
1