search

Sensai
Cellular Performance Extra Intensive Mask

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask
Tipsa en vän
Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask - för en ljuvlig, silkeslen hud! Denna intensiva ansiktsmask är berikad med en botanisk blandning av oljor som smälter när den kommer i kontakt med din hud och erbjuder en långvarig återfuktning. Din h… Läs mer här

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask - för en ljuvlig, silkeslen hud! Denna intensiva ansiktsmask är berikad med en botanisk blandning av oljor som smälter när den kommer i kontakt med din hud och erbjuder en långvarig återfuktning. Din hy lämnas silkesmjuk med ny energi, och ansiktsmasken har dessutom en ljuvlig blommig doft som ger en avslappnande effekt.

Innehåller Emollient Veil Technology:
Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask har en revolutionerande smältande formula som hjälper till att ge en mer ungdomlig look till din hud. Emollient Veil Technology innehåller makadamianöt-extrakt samt liknande kolesterolestrar som vi har naturligt för att vårda huden, ge en silkeslen känsla och ge en mer ungdomlig look med vacker lyster!

Innehåll: 75 ml

Användning

Applicera ett jämnt lager på rengjord hud och låt verka i 10 minuter för en snabb energiboost. För bästa effekt, massera med cirkulära rörelser och låt den verka under natten. Skölj sedan av med ljummet vatten.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller