search

Sigma SigMagic Brush Shampoo

Sigma SigMagic Brush Shampoo
Sigma SigMagic Brush ShampooSigma SigMagic Brush ShampooSigma SigMagic Brush Shampoo
149 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
SigMagic™ Brushampoo&trade - en banbrytande produkt som tar borstvård till en helt ny nivå. I denna rengöring har man använt sig av 100% naturlig jungfru-kokosolja och etiskt framtagen palmolja, och tillsammans rengör de dina borstar från s… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Sigma SigMagic Brush Shampoo

SigMagic™ Brushampoo&trade - en banbrytande produkt som tar borstvård till en helt ny nivå. I denna rengöring har man använt sig av 100% naturlig jungfru-kokosolja och etiskt framtagen palmolja, och tillsammans rengör de dina borstar från sminkrester, smuts och bakterier på nolltid, och gör dina borstar som nya igen.

Innehåll: 150 ml

Tutorial

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Sigma SigMagic Brush Shampoo

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Otroligt bra
2017-09-11 av: Alex
Helt fantastisk borsttvätt!
Den tar verkligen bort all produkt ur dina borstar och lämnar dem mjuka, fina och med en behaglig doft efteråt. Du får mycket shampoo för pengarna och den räcker länge.
Det ända som stör mig är att produkten torkar och täpper igen pipen mellan användningarna. Det finns inget sätt som du kan skruva upp flaskan på för att skölja den ren, du får helt enkelt fortsätta pressa tills att proppen kommer ut med en jäkla fart. Jag har vid flera tillfällen sprutat ner både mig själv och hela badrummet.
Men annars: helt super!
1/5Karin
2018-08-17 av: Karin A (ålder: 55-64)
Har alltid varit noga med mina penslar och borstar. Till borstar av äkta hår blev jag rekomenderad att använda samma produkter som jag har till mitt eget hår schampo och balsam. Det har jag använt mig av till alla penslar och borstar fungerar väldigt bra. Snabbt rena, mjuka och fina när dom torkat. Men så tänkte jag att det kanske är dags att prova ett medel som är gjort för detta. Köpte även en matta för detta. Jag kan inte se vad mattan gör som jag inte kunde med fingrarna innan. Det tog mycket längre tid att få dom rena, när dom torkat så var dom torra kändes spröda. Tappade sin form jag är rädd att jag förstört mina penslar och borstar. Nu har jag bara testat detta 1 gång, vet inte om jag vågar en gång till. Troligen har jag kastat bort vad detta kostade. Schampo och balsam har jag alltid hemma. Känner mig väldigt besviken.
Rekommenderas till: Ingen