OFRA Cosmetics
Corrector Tri-Pot

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 40 kr

119 kr 159 kr

Du sparar 40 kr

119 kr 159 kr

Variant : Deep 4 g
Beskrivning

Denna fantastiska concealer används för att jämna ut hudton samt hjälper till att täcka pigmentfläckar och imperfektioner. Corrector Tri-Pot är lätt, krämig och fungerar på alla hudtyper. Concealern ger utmärkt täckning till alla delar av ansikte och kropp utan att irritera huden. Formulan är speciellt anpassad för ögonområdet då den ger bra täckning vid mörka ringar, men passar även utmärkt till röda partier, ytliga blodkärl, pigmentering, akne eller födelsemärken.

  • Hög täckning

  • Krämig formula

  • Passar alla hudtyper

  • Glutenfri

  • Vegansk

Innehåll: 4 g

Användning

Appliceras direkt på de områden som önskas dölja. För naturligt och hållbart resultat, använd concealern efter primer och innan din foundation.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Phenoxyethanol,Iron Oxides,Ozokerite,Mineral Oil,Stearate,Zinc,Petrulatum,Lanolin Substitute,(And) Ethylhexyglycerin; May Contain: Titanium Dioxide

Upptäck mer som Corrector Tri-Pot

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.