IsaDora
Nail Blossom

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
79 kr
79 kr
Variant : Cherry Blossom 6 ml
Beskrivning

Låt dina naglar stråla och glimra ikapp med våren och sommaren med Nail Blossom från IsaDora! Detta drömliga nagellack kommer i skira pastellnyanser och innehåller glitterpartiklar i guld och silver som ger en extra lyxig touch till din look. Applicera ensamt som det är eller ovanpå en matchande mer intensiv färg för ett ännu mer iögonfallande resultat.

  • Färg: Sval rosa med guldglitter

  • Lång hållbarhet

Innehåll: 6 ml

Användning

Applicera Nail Blossom i två lager. Dutta på glitterpartiklarna för den perfekta effekten. Låt det första lagret torka ordentligt innan du applicerar det andra. För att bibehålla den glittriga 3D-effekten, låt blir att applicera topplack.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Nail Blossom

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt