IsaDora
Clear Conditioning Mascara

3stars stars, based on 2 reviews
Ej i lager Fri frakt
109 kr 109
109 kr 109
Variant :
Beskrivning

En gel-mascara som ger vårdade, separerade, fylligare och mer definierade fransar, färgfri för en naturlig look! Den är enkel att använda, och kan även användas som primer-mascara samt för att forma dina ögonbryn.

  • Fri från parfym.

Innehåll: 12 ml

Ingredienser

Glycerin,Methylparaben,Ethylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Triethanolamine,Panthenol,Aqua/Water,PEG-40 Hydrogenaated Castor Oil,Alcohol Denat/SD Alcohol 39-C,Plyvinyl Alcohol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product