Pixi
Lengthy Fiber Mascara

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Pixi Lengthy Fiber Mascara, en mascara som ger intrycket av längre och fylligare fransar på ett kick! Den unikt böjda borsten omfamnar varje frans med fibrer för en fjäderlätt effekt och den stärkande formulan hjälper till att vårda fransarna samtidigt som den erbjuder en vacker böj och längd som håller länge! Nyckelingredienserna vitamin E, panthenol och kamomill hjälper till att ge näring och vård till fransarna.

  • Färg: Intensiv svart.

Innehåll: 6,5 g

Ingredienser

Glycerin,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Polyisobutene,Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate,Titanium Dioxide,Aqua,Alcohol,Tocopheryl Acetate,Triethanolamine,Cetearyl Alcohol,Sorbitan Sesquioleate,Nylon-12,Beeswax,Hydroxyethylcellulose,Sodium Dehydroacetate,Panthenol,Acrylates Copolymer,CI 77499,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax,PEG-90M,Nylon-6,Silica.,Polysorbate60,Anthemis NobilisFlower Extract

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.