Lashfood
BrowFood - Ultra Fine Pencil Duo

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Dark Blonde
Beskrivning

Äntligen kan du återskapa de bryn du en gång haft eller skapa de bryn som du alltid önskat! Ultra Fine Pencil Duo har en supertunn brynpenna berikad med ett unikt nanopeptidkomplex som tillsammans med extrakt från grön te bidrar med både näring och tillväxt till dina bryn, samtidigt som de får en naturlig färg och form. Extraktet från grönt te har dels en anti-age-effekt på huden, och skapar dessutom en gynnsam miljö för hårtillväxten.

BrowFood Ultra Fine Brow Pencil Duo är unik med att ha 2 nyanser i samma penna, en på vardera sida för att du ska kunna skapa så personliga bryn som möjligt. Det är även en av de tunnaste pennorna påmarknaden för att ge ett precist och naturligt resultat.

  • Finns i tre nyanser: Dark Blonde, Taupe & Dark Brunette

  • Fri från Parabener, ftalater, sulfater & syntetiska doftämnen

  • Dermatologiskt testad

Användning

Använd den mörkare nyansen för att skapa en form på brynen och fylla i där det saknas strån. Använd därefter den ljusare nyansen över hela brynet för ett naturligt slutresultat.

Ingredienser

Upptäck mer som BrowFood - Ultra Fine Pencil Duo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product