Lashfood

Lashfood Natural Eyelash Enhancer

Med Lashfood Natural Eyelash Enhancer får du de ögonfransar du alltid drömt om - långa, täta och oemotståndliga. Produkten är ett ögonfransserum som gör dina fransar tätare och fylligare, och som dessutom är ekocertifierat. Handla din ögonfransvård på eleven.se. Vill du också ha långa flashiga ögonfransar? Om du läser vår Lashfood recension får du nyttiga tips på vilka produkter som hjälper dig att få den rätta looken.

Handla Lashfood mascara hos Eleven

När du använder ett ögonserum ger du ögonfransarna en chans till extra återhämtning. Komplettera med Lashfood mascara för ett perfekt Lashfood resultat. Lashfood är ett amerikanskt skönhetsföretag som har specialiserat sig på att ta fram produkter som ger ett extra lyft till ögonfransar och ögonbryn. Hos Eleven är vi stolta att kunna presentera ett bra urval av deras bästa ögonprodukter.

Lashfood mascara bygger på en speciell formula

När du vill vara säker på att din mascara ska se bra ut hela dagen eller kvällen är Lashfood mascara det självklara valet. Du får strålande vackra ögon och dessutom mår dina ögonfransar bra av den patenterade Phyto-Medic-formulan som ger dem näring. Lashfood mascara innehåller även stabiliserat riskli, som expanderar och ger maximal volym samtidigt som stärker och reparerar dina fransar. Mascaran är vattenlöslig.

Lashfood Natural Eyelash Enhancer hjälper mot spröda fransar

Lashfood Natural Eyelash Enhancer hjälper dina ögonfransar att bli starka och friska. Den banbrytande formulan som har utvecklats av forskare innehåller biotin, som är ett vattenlösligt B-vitamin, och Arginine som består av naturliga aminosyror. Dessutom innehåller den irisextrakt som förstärker fransarnas naturliga tillväxt. Köp Lashfood produkter direkt idag och se det positiva resultatet redan inom 2-3 veckor.

Lashfood Browfood för dina ögonbryn

Lashfood Browfood är en serie produkter som du använder på ögonbrynen för att förstärka och förbättra brynen. Med hjälp av revolutionerande örtextrakt främjar ögonbrynsserumet tillväxten av hårstrån i ögonbrynen. Denna formula hjälper dig att få täta och starka ögonbryn. Om du använder mascara är det bra att använda en som inte bara ger dig kraftigare och fylligare fransar, utan som även tillför fransarna näring och bygger upp dem. Lashfood Conditioning Drama Mascara ger dig starkare och friskare ögonfransar tack vare beprövad nano-peptid teknologi.

Använd Lashfood Collagen Primer innan mascaran för tätare fransar

Förbered dina fransar genom att använda en primer som Lashfood Collagen Primer innan du lägger på mascaran! Lashfood Collagen Primer innehåller mikrofibrer som förlänger fransarna samtidigt som det gör dem tjockare. Produkten är dermatologiskt testad och godkänd, och collagenet som tillförs ger dina ögonfransar mer volym och längd. Formulan fungerar som en dagmask för dina ögonfransar och gör att de håller sig friska längre.

Köp Lashfood Tri-Feather Pen och få ordning på dina ögonbryn

Komplettera din ögonbrynsvård med Lashfood Tri-Feather Pen. Med hjälp av denna penna med tre fjädrar kan du själv skapa de ögonbryn du alltid velat ha! Pennan ger din ögonbryn näring och får dem att verka kraftigare. Med pennan kan du även ge brynen den färg och form som du vill ha. Den 3-delade spetsen använder du för att skapa små streck som ger illusionen av de perfekta ögonbrynen. Du kan vara helt lugn, Lashfood Tri-Feather Pen kladdar inte.

Hos Eleven får du perfekta fransar och bryn

På Eleven är vi glada över att kunna erbjuda dig Lashfoods ögonbryn- och ögonfransprogram. Tack vare utforskad teknologi kan du få hjälp att reparera skadade fransar och bryn, och själv skapa den look som du eftersträvar. Handla det du behöver från eleven.se redan idag, vi skickar iväg dina varor omgående så fort vi fått din beställning!