Real Techniques
Sculpting Set

(9 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 60 kr

239 kr 299 kr

Du sparar 60 kr

239 kr 299 kr

Variant :
Beskrivning

Kan man ha för många contouringborstar? Nej, självklart inte tycker vi, speciellt inte när de är så fantastiskt bra som de från Real Techniques! Deras Sculpting Set erbjuder en borsttrio som låter dig accentuera dina bästa drag, skapa definition och djup till din look eller enbast framhäva din benstruktur på ett diskret sätt. Vilka produkter du än väljer att använda kommer detta set att ta din look till nästa nivå.

Som pricken över i får du i Sculpting Set dessutom en vit behållare där du på ett hygieniskt och snyggt sätt kan förvara dina verktyg när du inte använder dem.

Detta set innehåller:
  • Real Techniques Sculpting Brush - Ett bredd och vinklat borsthuvud specialdesignat för att definiera konturer med både puder, kräm- och flytande produkter.

  • Real Techniques Fan Brush - Svep på puder och/eller highlighter med denna fina fjäderborste. Kan också användas för att lätt avlägsna makeuprester från t.ex ögonskugga.

  • Real Techniques Setting Brush - Nyckeln till en komplett look. Använd för att applicera highlighter eller puder.

  • Behållare

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt