search

St. Tropez
Self Tan Express 1 Hour Tan

St. Tropez Self Tan Express 1 Hour Tan
St. Tropez Self Tan Express 1 Hour TanSt. Tropez Self Tan Express 1 Hour Tan
485 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
St. Tropez Self Tan Express 1 Hour Tan är en färgad mousse som omedelbart ger din hy en solkysst look och kan utvecklas i upp till 3 timmar för att du ska kunna kontrollera ifall du vill ha en lätt eller mörk bränna. På bara en timme har du fått en v… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

St. Tropez Self Tan Express 1 Hour Tan

St. Tropez Self Tan Express 1 Hour Tan är en färgad mousse som omedelbart ger din hy en solkysst look och kan utvecklas i upp till 3 timmar för att du ska kunna kontrollera ifall du vill ha en lätt eller mörk bränna. På bara en timme har du fått en vacker solkysst glöd, och när du känner dig nöjd med din look kan du enkelt duscha av den och moussen kommer att fortsätta att utvecklas i upp till 8 timmar. För en vacker solkysst look!

  • 1 timmar = lätt, 2 timmar = medium, 3 timmar = mörk.

Innehåll: 200 ml

Användning

Exfoliera huden dagen innan du ska applicera din brun utan sol. Återfukta knän, armbågar, fötter, hårlinje och vrister innan applicering. Applicera moussen med St. Tropez Tan Optimiser Tan Applicator Mitt i lätta, svepande rörelser. Börja med benen och jobba dig uppåt. Om du inte använder en handske, tvätta dina händer omedelbart efter användning. Vänta tills produkten är helt torr innan du kommer i kontakt med kläder. Vänta 1, 2 eller 3 timmar beroende på hur mörk du vill att din bränna ska vara och duscha sedan i varmt vatten. Efter du duschat kommer din bränna att ha en ljus nyans men fortsätter att utvecklas under 8 timmar.

Det rekommenderas inte att vänta längre än 3 timmar.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

St. Tropez Self Tan Express 1 Hour Tan

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Världens bästa BUS
2017-06-22 av: Nahtalie (ålder: 25-34)
Jag älskar st tropez produkter och bestämde mig för att testa denna då jag vill ha snabba resultat.

Den ger en djup och intensiv "bränna" och man får inte den där orangea tonen man kan uppleva av BUS. Smörjer med en handske man kan köpa till och resultatet blir alltid jämnt och vackert. Brukar ha min kräm sitta på i 2 eller 3 timmar på kvällen sedan sköljer jag av den med ljummet vatten. Man ser vit ut direkt efter man sköljt men morgonen efter man vaknar har man en strålande solkysst hud.

Det enda negativa jag kan säga om denna är att den doftar väldigt mycket BUS. Vilket jag inte riktigt upplever med st tropez andra produkter. Men den är så bra så det kan jag stå ut med.
Rekommenderas till: Till alla blekfisar där ute.