search

The Ordinary
EUK 134 0.1%

The Ordinary EUK 134 0.1%
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary EUK 134 0.1% hjälper till att skydda din hud mot miljömässig stress. Den har en lätt formula med en hög koncentration av EUK 134, en självregenererande molekyl. Den är fullpackad med antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadli… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary EUK 134 0.1%

The Ordinary EUK 134 0.1% hjälper till att skydda din hud mot miljömässig stress. Den har en lätt formula med en hög koncentration av EUK 134, en självregenererande molekyl. Den är fullpackad med antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadliga partiklar inklusive rök, förorening och UV-strålar innan de oxiderar på huden. Detta hjälper i sin tur till att förebygga ålderstecken!

  • Skyddar huden mot miljömässig stress.
  • Förebygger ålderstecken.
  • Fri från olja, vatten, alkohol, silikon, nötter, gluten & soja.
  • Vegansk.
  • Cruelty-free.

The Ordinary EUK 134 0.1% kan inte användas med starka syror, t.ex suspensioner av askorbinsyra. Starka syror förstör effekten av EUK 134, då det är baserat på mangan.

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd ensamt eller efter vattenbaserat serum, innan oljor och krämer.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary EUK 134 0.1%

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller