search

The Ordinary
Lactic Acid 10% + HA 2%

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%
79 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% är en exfolierande produkt med 10% mjölksyra. Formulan innehåller även ett derivat från tasmansk peppar som hjälper till att reducera irritationen som kan uppstå i samband med syra-användning. Detta derivat är av … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% är en exfolierande produkt med 10% mjölksyra. Formulan innehåller även ett derivat från tasmansk peppar som hjälper till att reducera irritationen som kan uppstå i samband med syra-användning. Detta derivat är av vegetabiliskt ursprung och kan variera i färg beroende på årstid. Formulans färg kan därför variera mellan olika tillverkningstillfällen.

Obs! Använd inte på känslig, flagande eller skadad hud.
Solvarning: Produkten innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och ge risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF på solexponerad hud. Använd produkten enligt anvisningarna, och tänk på att användning av produkten ska ske under en begränsad tidsperiod.

Även om mjölksyra kan leda till snabba synliga fördelar, föreslår The Ordinary generellt indirekta former av hudexfolierande produkter, (istället för direkta som denna produkt, som som kan ge potentiell inflammation och känslighet i huden som förknippas med syror). Önskar du prova en sådan mildare exfolierande produkt hänvisar de till NIOD Non-Acid Acid Precursor.

  • pH: 3.60-3.80
  • Exfoliering, anti-age
  • Fri från olja, silikon, alkohol och nötter
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

Syraskola!

Vill du lära dig ännu mer om syror i hudvård? Välkommen att läsa mer på vår blogg! Här kan du både hitta allmän information om olika syror samt vilken syra som passar bäst till vilken hudtyp.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Lika bra som alla andra The Ordinary produkterna
9 dagar sedan av: Elina R (ålder: 25-34)
Denna syra, 10% mjölksyra, är en av de mildaste formerna av syra som du kan hitta. Det återfuktar samtidigt som den exfolierar död hud milt. Detta serum innehåller också hyaluronsyra som binder fukt i huden, så ett extra plus i denna flaska. Serumet går snabbt in i huden och luktar inget. Och även om mjölksyra är en mild syre, som är en AHA syra (mildare än BHA som har mindre molekyler och därav går djupare ner i hudlagrena) så ska man tänka på att börja försiktigt om man inte är van vid syror. Ta denna på kvällen(undvik C vitamin, förlorar verkningsförmåga & retinol, gör att det kan bli för irriterat på huden, med syror dock) lite och kanske bara 2 gånger i veckan först och se hur din hud reagerar. "Lactic acid is used to exfoliate the skin, lighten dark spots, and improve the look of fine lines and wrinkles.".
Rekommenderas till: Alla
5/5Bäst
2019-01-23 av: Anna N (ålder: 15-24, parislis.blogg.se)
Denna samt deras andra produkter är verkligen toppen! Förpackningarna är snygga, billiga och gör det dem lovar!
Rekommenderas till: Alla med problem hy
5/5Jättenöjd!
2018-08-27 av: Sheri
Bra produkt i bra pris. Ljusar upp och jämnar ut hudtonen och får bort orenheter.
Rekommenderas till: alla som vill ljusa upp huden
1/5Billig och snygg förpackning
2018-10-03 av: Sylvie K
Billig, så man testar ju gärna men jag har inte märkt någon effekt alls. Kommer inte att köpa igen.
Rekommenderas till: ingen!