search

Weleda
Arnica Massage Oil

Weleda Arnica Massage Oil
269 kr
Välj variant först

                  Weleda Arnica Massage Oil
 • 200 ml

269 kr
Tipsa en vän
En mjuk och mild massageolja speciellt framtagen för att hålla musklerna varma och smidiga. Dess naturliga ingredienser som solrosolja, olivolja och arnikablommor verkar vårdande och ger en lätt värmande effekt vilket gör att musklerna håller sig på … Läs mer här

Weleda Arnica Massage Oil

En mjuk och mild massageolja speciellt framtagen för att hålla musklerna varma och smidiga. Dess naturliga ingredienser som solrosolja, olivolja och arnikablommor verkar vårdande och ger en lätt värmande effekt vilket gör att musklerna håller sig på topp.

 • Härlig doft av rosmarin & lavendel.
 • Värmande effekt.

Innehåll: 100 ml

Användning

Massera musklerna med Arnica Massage Oil före och efter fysisk aktivitet. Masseras oljan in på lätt fuktad hud så går den snabbare in i huden t.ex direkt efter dusch och bad. Använd ej på skadad hud.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Weleda Arnica Massage Oil

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller